Persoonlijke ontwikkeling en non-verbale communicatie
 

  

 

 

huh-man.png
 

WELKE LICHAAMSTAAL
SPREEK JIJ in je onderhandeling? 

Dat is het thema van de eerstvolgende Proeverij Onderhandelen.

Tijdens een bijzondere en veelzijdige bijeenkomst die geheel in het teken staat van jouw persoonlijke ontwikkeling en de weg daar naartoe, word je geconfronteerd met prachtige kansen om je onderhandelstijl te ontwikkelen. Ieder mens, en dus iedere professional, heeft blinde vlekken. En non-verbale communicatie is precies het veld waar mensen zoals jij en ik soms het minst over onszelf te weten zijn gekomen. Daar liggen prachtige kansen voor je, want er ligt veel wijsheid verborgen in non-verbale communicatie. Ons event ‘Onderhandelen’  staat volledig in het teken van de rol van non-verbale communicatie in onderhandelen. En onderhandelen doen we overal, van kinds af aan…

We verzorgen een inspirerend en activerend programma van workshops en lezingen en laten je ontdekken wat er voor jou in het vat zit in je ontwikkeling als onderhandelaar.

Als je de stap wilt maken naar meer trefzeker voelen in je onderhandelen in werk en leven, dan kun je dit aangaan. Samen met ons mag je dit komen ontdekken. Je bent van harte welkom!

 
Schermafbeelding 2019-04-09 om 22.23.29.png

De eerst volgende PROEVERIJ is
6 november 16.00 tot 19.00 uur 
Het thema is onderhandelen.

Klik hier voor het programma overzicht