Persoonlijke ontwikkeling en non-verbale communicatie
 
112.jpg
 

Een Brede branchefocus

De keuze voor de branches is ontstaan doordat wij door de specifieke branchekennis van de verschillende professional van Connectas etaleren. Dat is dus meer toeval dan een keuze vooraf. Mocht er niets van je gading tussen zitten neem dan gerust contact met ons op. We zijn constant in ontwikkeling.  Bezoek onze proeverij en ervaar het zelf.

Luis-melendez-unsplash.png

ZORG

TEAM LEIDER : Beweging krijgen in je team is een opgave voor jou én het team. Samen bouwen aan een zelfstandig team is een vak. Hoe pak je dit aan, en welke rol speelt je non-verbale expressie hierin?  Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen. 

ONDERHANDELAAR : Je geloofwaardigheid en onderhandelresultaat hangen af van je non-verbale intelligentie. Dit maakt het rapport van The Harvard Business Review overduidelijk. Wil je je non-verbale intelligente ontwikkelen voor een beter resultaat? Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen.

Ethan-hoover-unsplash.png

OVERHEID

BESTUURDERS : De verbindingskracht in je bestuur bepaalt je individuele impact. Hoe ontwikkel je die kracht in een politiek getinte arena en hoe werkt jouw non-verbale dynamiek in dit krachtenveld door? Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen.

Onderwijs

COACHES EN TRAINERS : Professional Coach non-verbale communicatie worden? Leer woorden geven aan je gevoeligheid en boek sneller diepgang en resultaat. Wordt expert in non-verbale communicatie en ontwikkel je door in dit post-HBO traject. Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen.

 
Schermafbeelding 2019-04-09 om 22.23.29.png

Klik hier voor het programma

De eerst volgende PROEVERIJ is
6 november 16.00 tot 19.00 uur 
Het thema is onderhandelen.