Persoonlijke ontwikkeling en non-verbale communicatie
 
no33.jpg

In alle bescheidenheid

Stellen we ons graag aan u voor.

 

Wij vinden elkaar in onze bevlogenheid en kennis en kunde over non-verbale communicatie. Feitelijk, concreet en no nonsense is een werkstijl die ons allen past. Met die attitude en met de moderne wetenschap in de arm  leren wij je hoe je je zo door ontwikkelt in persoonlijk leiderschap, en dit integreert in jouw dagelijkse praktijk die we vaak als onze broekzak kennen.

 

 
 
 
Con-Andre.png

Andre de Jong

Ik help professionele coaches en managers hun verbindende vermogens te ontwikkelen zodat ze succesvoller worden. Mijn vakgebieden zijn zowel bedrijfseconomie als haptonomie en fysiotherapie.

Met Connectas creëren we een beweging van samenwerkende en inspirerende haptonomen die zorgen voor verbindingskracht in organisaties waardoor die organisaties aan betekenis en slagkracht winnen. Dat is wat mij drijft.

In mijn rol als haptonoom, coach, directeur en trainer hoor ik terug dat ik bijzonder concreet ben in mijn waarnemingen, inspirerend en veilig ben en de vinger feilloos op de zere plek leg. 

Bel mij op: 06 29 08 44 83

CON-RON.png

Ron van den Heuvel

Ik verbaas me vaak over onnodig leed in organisaties. Ik heb me  gespecialiseerd in het oplossen van 'gedoe' in organisaties en teams op alle niveaus. Dat doe ik vanuit verschillende rollen zoals adviseur, interim manager of directeur, trainer, coach en haptonoom.

Ik hoop dat ik mensen snel leer om te glimlachen om hun eigen neigingen en patronen waardoor ze zich makkelijk(er) ontwikkelen en meer impact hebben. In mijn artikel “Modern Leiderschap” beschrijf ik mijn visie hierop. Lichaamstaal, intuïtie en gevoel spelen daarbij een grote rol.

Bel mij op: 06 46 74 12 63

Con-Lianne.png

Lianne van Deurzen

Ik ken de zorgsector  inmiddels van vele kanten. Als HR adviseur en Senior consultant in diverse zorginstellingen, maar ook als OK assistent en communicatie trainer. Als coach en haptonoom help ik tegenwoordig teams naar zelfstandigheid: omdat het werkt!

Mensen geven mij terug dat ik op een vertrouwensvolle manier, zonder oordeel en heel persoonlijk feed back geef dat hun ogen opent. Dit zit ‘m in mijn feitelijk waarneming(zonder interpretatie), mijn meebewegen, analytische kijk en snelheid.

Bel mij op: 06 14 67 91 41

 
 
 

 
Con-Carolien.jpg

Nicolien Bot

In mijn werk als coach en trainer help ik mensen om hun eigen antwoorden te vinden. Om te vertrouwen op hun eigen wijsheid, om gewoonten los te laten die hen niet dienen en te volgen wat voor hen oprecht en waardevol is. Er is moed voor nodig om authentiek en autonoom te zijn, en daar help ik graag bij. 

Mijn specialisatie ligt bij Vermoeide Heldinnen. Ik help hen zichzelf te herinneren; zij zijn zélf het geruststellende uitgangspunt. 

Bel mij op : 06 53 56 18 28

Con-Martijn.png
 
 

Martijn van Wijk

Ik ben eigenaar van De Onderhandelacademie. Daarnaast adviseer ik GGZ aanbieders rondom strategische en bedrijfskundige vraagstukken gericht op zorginkoop, zorgverkoop, productiviteit en coach ik zorgverkopers en zorginkopers. Ik ben van oorsprong verpleegkundige, bedrijfskundige en haptonoom en heb een grote voorliefde voor non-verbale expressies, grondpatronen en de enorme impact daarvan op het onderhandelresultaat. 

Bel mij op: 0183 730530

 
 
 
 
 
Connectas-community.png

WE KUNNEN ONS VOORSTELLEN DAT JE OOK ONDERDEEL WILT UITMAKEN VAN ONS TEAM.
BEN JE SPECIALIST OP NON VERBALE COMMUNICATIE?
NEEM GERUST CONTACT OP.

 
Logo groot kleur doorzichtig wachalea.png

Connectas ondersteunt bestuurlijk, organisatorisch en financieel deze ontwikkelingshulp organisatie in Nepal.