Verstand van Voelen

Mogelijk heb je op je pad van zelfontplooiing al stappen gezet. In je dagelijkse praktijk heb je gemerkt dat het anders zou kunnen, of in je privéleven. En wil je blijven meedoen dan is een houding van 'een leven lang leren' meer dan ooit noodzakelijk, in plaats van net even te lang tevreden te zijn met hoe ver je al was gekomen. Connectas helpt je voorop te lopen, het verschil te maken. Met een baanbrekende benadering voor iedere medewerker, ieder team en iedere organisatie die persoonlijk leiderschap als prioriteit heeft.

Organisatie kantelen. Een transitie van hiërarchie naar bottom-up, van winst gedreven naar betekenisvol zijn, van een lineaire economie naar een circulaire economie, van verkopen naar authenticiteit, van het volgen van procedures naar betrokkenheid Jij kan daarin het verschil maken door een transitie te maken in je persoonlijk leiderschap en meer dan ooit op je eigen koers te komen. Desnoods tegen de stroom in. Want de kanteling is een transitie die van onderaf ontstaat, bij de drang, behoeftes, verlangens en verontwaardiging van medewerkers, burgers en patiënten. Een transitie waar de wereld beter van wordt. We leren anders denken, doen en anders voelen.

Connectas laat je daarin voorop. Door te ontdekken hoe je trouw kunt en mag zijn aan jezelf. Dat is onze bijdrage. Koploper in persoonlijk leiderschap worden. Want deze transitie is jouw transitie naar de beste versie van jezelf, naar trouwheid aan je ambities, je gevoelens. Zodat jouw eigen koers, jouw verhaal gaat bepalen.  Als je werkelijk je eigen innerlijke kompas ontwikkelt en voor je laat werken, dan kun je en durf je dat.

En hoe mooi zou het zijn dan als je dan balans krijgt tussen wat je aan inzichten hebt vergaard en wat je in het hier-en-nu voelt. Door meer je gut feeling te leren volgen. Wellicht ben je op een punt waarop je meer mag leren vertrouwen op je ervaring, maar ook vooral op je eigen gevoel als leidraad. Presteren en ontwikkelen van binnenuit. Met je eigen lijf als kompas neem je de regie. Dat leidt tot prachtige resultaten. Trefzeker met verstand van je gevoel.

Dat leerproces hebben we heel concreet voor je gemaakt. Wetenschappelijk onderbouwd, feitelijk en de logica volgend dat je eigen lichaam nooit liegt.  Welke lichaamstaal jij en anderen spreken begrijpen wij. Wij zijn naast deskundigen op het gebed aanleren en ontwikkelen de experts in non-verbale communicatie en hebben verstand van gevoel.

We inspireren je graag mee te doen. 

Kom naar onze proeverij en snap en ervaar hoe dat werkt. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in.

 

 

 

Andre deJong